(24-III-1944). Propietari restaurador. Guanyador del concurs de cuina de les festes del Llagostí de Vinaròs en diferents edicions. Ha aconseguit gran quantitat de premis i distincions en diversos concursos culinaris; va ser seleccionat per a acudir a la «Expo ’92», representant la cuina de la Comunitat Valenciana. Entre els guardons aconseguits s’assenyalen: 1er Premi arròs a banda (1989); 1er Premi Presentació (Dènia 1990); 3er Premi concurs internacionalde Degustació Gastronòmica (Gandia 1990); 1er Premi Nacional de Gastronomia Mediterrània Valenciana (Dènia 1992); 3er Premi Provincial Paella Valenciana (Castelló 1985); 2on Premi al millor postre de lliure elecció (Dènia 1990); Menció d’honor en el concurs Nacional de salses de llagostins (Barcelona 1988); Premi Trèbol d’or de la “Guia Parada y Fonda de España (Barcelona 1989); 3 llagostins de plata, Concurs de les festes del Llagostí (Vinaròs 1971, 1972 i 1973); Llagostí d’or (Vinaròs 1975); Trofeu al millor servei de València (1986); 1er premi de cuina marinera Ciutat de Vinaròs; 1er Premi “Ciutat de Vinaròs” de Suquet de peix, 1er Premi “Arròs a banda”; 2on Premi presentació de taules; 3er Millor peix de la Badia (aquest darrers obtinguts en el Concurs Internacional de Dènia, celebrats en febrer de 1997), etc.