Alcaraz Julià, Salvador

Alcaraz(24-III-1944). Propietari restaurador. Guanyador del concurs de cuina de les festes del Llagostí de Vinaròs en diferents edicions. Ha aconseguit gran quantitat de premis i distincions en diversos concursos culinaris; va ser seleccionat per a acudir a la «Expo ’92», representant la cuina de la Comunitat Valenciana. Entre els guardons aconseguits s’assenyalen: 1er Premi arròs a banda (1989); 1er Premi Presentació (Dènia 1990); 3er Premi concurs internacionalde Degustació Gastronòmica (Gandia 1990); 1er Premi Nacional de Gastronomia Mediterrània Valenciana (Dènia 1992); 3er Premi Provincial Paella Valenciana (Castelló 1985); 2on Premi al millor postre de lliure elecció (Dènia 1990); Menció d’honor en el concurs Nacional de salses de llagostins (Barcelona 1988); Premi Trèbol d’or de la “Guia Parada y Fonda de España (Barcelona 1989); 3 llagostins de plata, Concurs de les festes del Llagostí (Vinaròs 1971, 1972 i 1973); Llagostí d’or (Vinaròs 1975); Trofeu al millor servei de València (1986); 1er premi de cuina marinera Ciutat de Vinaròs; 1er Premi “Ciutat de Vinaròs” de Suquet de peix, 1er Premi “Arròs a banda”; 2on Premi presentació de taules; 3er Millor peix de la Badia (aquest darrers obtinguts en el Concurs Internacional de Dènia, celebrats en febrer de 1997), etc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

18 − = 16