Establiment de restauració de fama nacional. Creat per Alexandre Puchal, el qual havia estat un rodamón; reposter del 1er. Comanant del Destroyer Joan Lazaga, quan encara no se’l coneixia a Vinaròs com a Pocho, si no com a «Pochet»·; coneixia per tant els gustos de la gent refinada. Instal.lat al carrer de sant Gregori en 1942, la seua anomenada va anar creixent amb els anys. Fraga Iribarne li va concedir la medalla de bronze al Mèrit Turístic. Les millors guies gastronòmiques i revistes espanyoles es feien ressó d’aquest restaurant que va donar a conèixer els nostres llagostins, gràcies a la manera peculiar de preparar-los i servir-los. Per allí han desfilat escriptors, ministres, contraalmiralls, capitans de l’Estat Major, ambaixadors, toreros, artistes i personalitats de tota mena, etc. Citarem dels que tenen estampada la seua signatura a Salvador Dalí, Chartlon Heston, Raf Vallone, Antonio Bienvenida, Rafael Gil, Pepe Nieto, Victoriano de la Serna, Pepa Flores (Marisol), Julio Aparicio, Paco Camino, Héctor Núñez, Manuel Lozano Sevilla, Jaime de Foxà, Concha Alòs, Baltasar Porcel, , J. del Valle Inclán, Diego Puerta, Vicky Lagos, Nati Mistral, Juan Abelló, Ismael Merlo, Jordi Tarré, etc, etc. Un llarg etcètera que ara desconeixem perquè el Sr. Alejandro Puchal no va cuidar de posar baix de moltes signatures il.legibles, el nom dels signataris. Posteriorment altres establiments van anar seguint-li els passos sempre a certa distància: Casa Machaco, Bar «La Illa», Casa Esquerra i Casa Patorrat (aquestes dos a les Cases d’Alcanar). En temps ja molt recents han proliferat moltíssim els restaurants i bars de la localitat que ofereixen els nostres exquisits mariscs, destacant precisament la oferta turística de Vinaròs precisament en aquest apartat, ja que no pot competir en altres ofertes, com les platges de sorra, amb la veïna Peníscola.